WELKOM | WINKEL | CONTACT | ROUTE | LINKS | AGENDA
Over ons... | AGENDA

agenda


Zaterdag 24 augustus 12.00 - 14.00 uur
Harmonica Heaven
Na een lange zomerstop is Ben Bouman er vandaag weer om de kneepjes van het mondharmonica spelen uit te leggen en door te geven.
onder het genot van koffie met appeltaart is dit een meet-up voor blues-mondharmonicaspelers.
Zondag 25 augustus 15.00 uur
Fling
De Arnhems-Nijmeegse band Fling heeft in de loop der jaren een uitgebreid repertoire in de lichte muziek opgebouwd. De groep zingt en speelt nummers van o.a. Eva Cassidy, de Pointers Sisters, Joe Cocker en de Red Hot Chili Peppers en maakt af en toe een uitstapje naar de jazz (Frank Sinatra) en de Nederlandse pop (Van Dik Hout).
Zondag 1 september 15.00 uur
The Dublin Moles
The Dublin Moles is een traditionele Irish Folk Duo dat tussen de prachtige heuvels van Groesbeek ontstaan is, The Dublin Moles is een familieband bestaande uit Gino Voeten en Michel Peters (neef en oom). Twee jonge gasten die de energie die bij Irish Folk Music hoort goed kunnen overbrengen, ze veranderen hierdoor iedere plaats in een gezellige Irish Pub.
Zondag 29 september 15.00 uur
Bont & Bluegrass
Een van de langst bestaande bluegrassgroepen.

Passies & Havinga met De Dames Schumann


Donderdag 6 juni 20.30 uur

De Dames Schumann

In deze voorstelling kijkt dochter Marie terug op het leven dat zij heeft geleid in dienst van haar beroemde moeder. Clara Schumann had een glansrijke internationale carrière als concertpianiste van ruim 60 jaar (!) en droeg daarnaast de verantwoordelijkheid voor een gezin van zeven kinderen. Dochter Marie zingt liederen die door haar moeder zijn gecomponeerd. Ze vertelt over het leven in het gezin Schumann en over de tragedies waarmee het gezin werd geconfronteerd. Clara Schumann speelt in de voorstelling onder andere muziek van haar echtgenoot Robert Schumann, en van haar vriend Johannes Brahms.

Reserveer nu! Kaarten à 10 euro bestellen op: https://www.mondharmonicawinkel.nl/schumannVia deze link komt u direct op onze webshop:

Webshop Kuik Accordeons

Nieuwsbrief gemist?

Download HIER de laatste Nieuwsbrief.


Nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Geef aan welke nieuwsbrief u wenst:
Muziekcafé Museum Winkel
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
E-mailadres:
Kerkplein 12 | 6581 AC Malden | Tel (024) 35 84 196 | info@demuse.nl
demuse online betalen met Paypaldemuse online betalen met Ideal
Over ons...
Agenda Muziekcafé
Feesten/recepties
Bezoek ook onze accordeonwinkel
Bezoek ook het accordeonmuseum